Αυτόματη Παραγγελιοληψία 2017-05-09T13:10:45+03:00

DRS-10 ANDROID SOLUTION

SMARTPHONE | PDA | TABLET

Η λύση που θα σας λύσει τα χέρια. Απομακρυσμένη παραγγελιοληψία-χρησιμοποιήστε συσκευές που ήδη έχετε. Το κόστος απόκτησης μειώνεται στο ελάχιστο!

WIRELESS SWITCH

DLINK DIR-600 WIRELESS SWITCH

Το Wireless switch είναι υπέυθυνο για την επικοινωνία μεταξύ όλων των συσκευών στο σύστημά μας (Pos,Android device, Εκτυπωτή, Ταμειακή μηχανή κτλ)

ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ EPSON

EPSON GP-8025IIN

Εδώ αποστέλλεται απευθείας η παραγγελία από την συσκευή (Android). Οι εκτυπωτές  μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος επιθυμούμε (κουζίνα, μπαρ, ταμείο)

Εκτύπωση απόδειξης

Ταυτόχρονα με την παραγγελία εκτυπώνεται η απόδειξη και από την ταμειακή μηχανή.

DRS-10
Τι μπορεί να κάνει!!!

Απλό και εύχρηστο

Η πιό απλή λύση ….. ! χωρίς πολύπλοκα μενού, ιδανικό για τον τελικό χρήστη για ασύρματη παραγγελιοληψία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα ηλικίας 9-99 ετών!!! Είναι σταθερό και κάνει αυτό που υπόσχεται.  

Να επιφυλάσσεστε όταν σας υπόσχονται 24-ωρη υποστήριξη!!! Ένα πρόγραμμα αυτόματης παραγγελιοληψίας δεν πρέπει να έχει προβλήματα! Αυτό που οφείλει να κάνει το πρόγραμμα είναι να μην “κολλάει”

Ελάχιστο κόστος απόκτησης

Το DRS-10 είναι το δημοφιλέστερο πακέτο, ο μισός εξοπλισμός βρίσκεται ήδη στα χέρια σας! Υπάρχουν πλέον δυο τρόποι απόκτησης του, μπορείτε να το αγοράσετε ή να το ενοικιάσετε . Η πρόταση μας είναι ότι καλό θα ήταν να δοκιμάσετε το λογισμικό έτσι ώστε να μην δεσμευτείτε .

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες σας και για το τελικό κόστος που θα προκύψει!!! τηλ. επικοινωνίας:23520 84252 & 23520 31411

Συμβατό με όλα!!!

Το DRS-10 είναι συμβατό με όλες τις Android συσκευές με έκδοση 2.3 και άνω.

  • Δεν απαιτεί Η/Υ για server, το τερματικό (σερβιτόρος) επικοινωνεί απευθείας με τους εκτυπωτές. 
  • Συνδέεται απευθείας με ethernet ταμειακές μηχανές Datecs CTR-410 & CTR-210
  • Συνδέεται απευθείας με ethernet θερμικούς εκτυπωτές (κουζίνας, μπάρ, ταμείο κτλ)