ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Home/ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 2016-03-09T13:49:19+02:00

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚOY ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ e-Online της Prisma Center Company

To  e-Online της Prisma Center λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα. Για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, ο επισκέπτης κατευθύνεται αναλόγα με τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που επιλέγει στο ανάλογο σημείο του ηλεκτρονικού καταστήματος του e-Online της Prisma Center Company. Οι online συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς δικτυακού τόπου της Τράπεζας Πειραιώς και του PayPal.com . Οι αποστολές πραγματοποιούνται με SpeedEX ή ΕΛΤΑ Courier(πόρτα-πόρτα). Η ανανέωση του καταλόγου είναι πολύ συχνή (καθημερινή), όμως το e-Online της Prisma Center Company δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές που έγιναν μεταξύ της ημερομηνίας εισόδου του προϊόντος στον κατάλογο και της ημερομηνίας αγοράς.

 

 Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το e-Online της Prisma Center Company δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του e-Online της Prisma Center Company. Τα περιεχόμενα του e-Online της Prisma Center Company παρέχονται όπως ακριβώς είναι χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη με οποιοδήποτε τρόπο, σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα τους για συγκεκριμένο σκοπό. Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το e-Online της Prisma Center Company δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το e-Online της Prisma Center Company δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συνεργαζόμενο site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά.

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ONLINE

Οι ONLINE συναλλαγές μεταξύ του e-Online της Prisma Center Company και του πελάτη πραγματοποιούνται μέσω του online συστήματος της τράπεζας Πειραιώς και του PayPal. Η συνναλλαγή ολοκληρώνεται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς αλλά και του PayPal και τα στοιχεία κάθε πιστωτικής κάρτας δεν αποκαλύπτονται στo e-Online. Εναλλακτικά ο πελάτης κατά την παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να επιλέξει να ολοκληρώσει την συναλλαγή του με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αποστολή των προϊόντων σε αυτή την περίπτωση ολοκληρώνεται μετά την κατάθεση. Ο καταθέτης πρέπει να εισάγει κατά την κατάθεση τον αριθμό παραγγελίας του. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται κατόπιν επιλογής του πελάτη μέσω SpeedEX και ΕΛΤΑ courier. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει εντός 15 ημερών το προϊόν που αγόρασε εξ’ αποστάσεως, εφόσον δεν είναι ικανοποιημένος από αυτό που παρήγγειλε, και εφόσον δεν έχει ανοίξει την συσκευασία του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Όλα τα προϊόντα που διατίθενται από το κατάστημά μας καλύπτοναι από εγγύηση. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση αντικατάστασή του, ή επιδιόρθωση του. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη. Η συσκευασία των προϊόντων κατά την αποστολή τους γίνεται με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η καλή τους κατάσταση κατά την μεταφορά τους. Όλες οι αναφερόμενες τιμές και έξοδα αποστολής και ασφάλισης περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας τότε μπορείτε να τυπώσετε την σελίδα παραγγελίας, πατώντας το εικονίδιο του εκτυπωτή όταν σας ζητηθεί να επιλέξτε τρόπο πληρωμής, να το συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας και να μας το αποστείλετε μέσω φάξ στο 23520 84593.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Πραγματοποιώντας ηλεκτρονικές αγορές ή πληρωμές αποδέχεστε τους όρους συναλλαγών από απόσταση σύμφωνα με τον  Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει με  δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης σας εντός 14 ημερών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η ασφάλεια των OnLine συναλλαγών σας εξασφαλίζεται απο την τράπεζα Πειραιώς και την PayPal. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στον proxy server της τράπεζα Πειραιώς και του  PayPal σε ασφαλές περιβάλλον.

ΈΝΑΡΞΗ – ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το e-Online της Prisma Center Company διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή/και μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την πολιτική χρήσης και διαχείρισης προσωπικών στοιχείων των χρηστών των υπηρεσιών του  e-Online της Prisma Center Company επισκεφθείτε την αντίστοιχη ενότητα «Προσωπικά δεδομένα» στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.prismacomp.gr/eshop

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ,ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του e-Online της Prisma Center Company καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Οι παρόντες όροι χρήσης και η πολιτική χρήσης και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων (προσωπικά δεδομένα), της οποίας δια της αποδοχής της παρούσης ηλεκτρονικής φόρμας ρητώς δηλώνετε, ότι λάβατε γνώση, αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ του e-Online της Prisma Center Company και των χρηστών των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί στο παρόν.